Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf waarin persoonlijke ontwikkeling en groei van collega´s centraal staat binnen de organisatie. Waarom wij dit zo belangrijk vinden? Omdat de meeste bedrijven groeien doordat ondernemers zelf groeien als persoon. Dus om ondernemers en bedrijven echt verder te helpen verwachten wij van onze collega’s dezelfde ondernemers-mindset. Wij staan dan ook nooit stil. Elke dag vragen we meer van onszelf dan de dag ervoor.

Wij hebben slechts één doel: bedrijven helpen om de maximale potentie uit hun onderneming te halen. Dit doen wij door anderen te ondersteunen op het gebied van online positionering, sales en organisatieadvies.

Wilfred Prins

Eigenaar | Organisatieadviseur

Thomas Emmery

Online Marketing Adviseur

 

Gerwin Deinum

Eigenaar | Online Marketeer

Asanka Boxma

Accountmanager

Wouter Stegeman

Social Marketing Expert

Nikki Goedhart

Content Marketeer

Joyce van Steenis

Project Manager

Pieter Kern

Online Marketeer

Paul Dekker

Online Marketing Adviseur

Zakelijke partners

Jochem Nauw

Online Marketing Expert

Tim de Groot

Grafisch Vormgever

Jade Morssinkhof

Videograaf

Lex van den Oever

Positioneringsadviseur

Begonnen in de fieldmarketing

Oorspronkelijk zijn wij in 2013 begonnen als fieldmarketing bureau. Zoals zo vaak begon het met twee vrienden die van mening waren dat het beter kon en moest. Ons sterk gevoel voor commercie, ondernemerschap en online marketing heeft ervoor gezorgd dat we in 7 jaar tijd zijn uitgegroeid naar een bedrijf met drie vestigingen in Nederland. Waarbij onze hoofdvestiging is gevestigd in Utrecht. Ons bedrijf is in de tussentijd uitgegroeid naar een succesvol bedrijf met 90 collega’s. Wij geloven dat dit succes te danken is aan onze manier van bedrijfsvoering, waarbij we ons bedrijf hebben opgebouwd met goede kernwaarden als uitgangspunt.

Brand Nova zijn wij gestart omdat wij energie krijgen van mede-ondernemers helpen. Met onze ervaring weten wij zeker dat we elke organisatie commerciëler en succesvoller kunnen maken. Daarvoor hebben we alles in huis; online marketing experts, top verkopers en organisatieadviseurs.

A

Wil je geen deals en omzet meer mislopen?

A

Wil je jouw doelgroep op een effectieve manier bereiken?

A

Vraag dan de gratis groeiscan aan.