Ontvang nu de gratis Quickscan

Wil jij daadwerkelijk online groeien en meer geld verdienen via het internet? Met de gratis Quickscan laten we jou alle mogelijkheden zien!

Deze Quickscan is 100% gratis & vrijblijvend.

 

Direct de gratis Quickcan aanvragen

Jaar toonaangevend in marketing

Tevreden klanten in 2019

Is onze gemiddelde klantbeoordeling

Wat levert de Quickscan mij op?

De Quickscan leidt voor jouw bedrijf altijd tot betere resultaten. Daarnaast krijg je inzicht in waar je online kansen liggen en welke zaken eventueel nog beter kunnen. 

%

Gratis & vrijblijvend

%

Gemiddeld meer klanten na 3 maand*

Onze klanten

Brand Nova

Doeltreffende online positionering en organisatieadvies

Een marketeer in dienst nemen kost een bedrijf al snel €3250,- per maand, waarbij de daadwerkelijke resultaten vaak onduidelijk zijn en moeilijk meetbaar.

Bij Brand Nova heb je daarom altijd twee garanties:

  • Wij werken op een transparante manier en laten duidelijk zien wat de investering jou oplevert.
  • Een compleet team van experts buigt zich over jouw online campagne. En dat slechts tegen een fractie van de kosten die je zelf zou maken.

 

Onze Klanten

{

Online positionering gaat inmiddels veel verder dan een goede website en social media campagne. Meedenken vanuit de filosofie van bedrijven om vervolgens op een creatieve manier een krachtige vertaalslag te maken naar online succes. Dat is wat we doen bij Brand Nova.

Gerwin Deinum en Wilfred Prins

Oprichters, Brand Nova

Lees onze laatste marketinginsights

Geschreven door onze online marketing experts.

Storytelling online: dé tips en tricks!

Storytelling online: dé tips en tricks!

We horen het steeds meer. Storytelling – en dat verhalen vertellen steeds belangrijker is in het bedrijfsleven. Storytelling online is een krachtig hulpmiddel dat een blijvende impact heeft. Maar hoe komt dat? En hoe kun je beter in storytelling online worden? In deze blog leggen we uit wat het effect is van verhalen vertellen op ons brein en geven we je vijf tips om een betere verteller te worden!

Lees meer
Impact maken met kwalitatieve content

Impact maken met kwalitatieve content

Je doelgroep bereiken dat is één ding. Impact maken is een ander verhaal. Want impact maken, hoe doe je dat? Een open deur misschien, maar belangrijk om wel even bij stil te staan: creëer altijd kwalitatieve content.

Lees meer

Enthousiast?

Vraag dan nu gratis een Quickscan aan of neem direct contact met ons op. Wie weet kunnen we dan samen binnenkort groeien 😊