Online marketing

En positionering

Wilt u zich als bedrijf beter online profileren en meetbaar meer omzet behalen met online marketing?

Wij weten hoe.

 

01

Google Ads (SEA)

De afgelopen jaren is de zichtbaarheid van advertenties binnen Google enorm gegroeid. Google kent dan ook een prominentere plek toe aan de advertenties. Search Engine Advertising is daarom een uiterst effectieve methode voor het vergroten van uw bereik en het bereiken van de juiste doelgroep.

De online marketing specialisten van Brand Nova beschikken over ruime ervaring en houden de trends en ontwikkelingen op gebied van Search Engine Advertising nauwlettend in de gaten. Door altijd op de hoogte te zijn en voorop te lopen, realiseren wij succesvolle Google Ads campagnes voor onze klanten.

Online Marketing
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
02

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wilt u een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google? Voor Brand Nova draait het allemaal om het kennen van het Google Algoritme. Zo onderhand zijn het meer dan 200 algoritmes. Een aantal keren per jaar past Google zijn algoritmes aan.

Onze online marketing specialisten weten gelukkig hoe ze blijvend moeten voldoen aan de eisen van Google. Zoekmachine optimalisatie is voor ons dan ook een continu proces van verbeteren. 

03

Social Marketing

Tegenwoordig kunt u niet meer om social media heen. Elke onderneming heeft inmiddels wel de moeite genomen om een social media-accounts aan te maken. Veel onderneming hebben  echter moeite met het effectief inzetten van hun social media kanalen.

U bepaalt de doelstelling, wij doen al het werk. Wilt u meer naamsbekendheid, websitebezoekers of omzet halen uit social media? Brand Nova staat voor u klaar als uw online marketing specialist.

Online Marketing

Onze Online marketing diensten

 

Onze pakketten worden altijd in samenspraak met u samengesteld. U bepaalt de doelstelling, wij geven aan wat u nodig heeft en doen de rest.

Plan een afspraak met onze campagnemanager.