Hoger in google mijn bedrijf

Basis Optimalisatie

Wilt u ook meer online vindbaarheid realiseren door hoger in Google Mijn Bedrijf te scoren?

01

Google Mijn Bedrijf

Het belang van de Google bedrijfsvermelding is de laatste jaren toegenomen, het heeft namelijk invloed gekregen op uw positie binnen Google Search. Door het continue up-to-date houden van uw Google Mijn Bedrijf account maakt u een grotere kans hoger getoond te worden in Google wanneer potentiële klanten zoeken naar uw bedrijf of gerelateerde zoekwoorden. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw Google bedrijfsaccount zodat u lokaal beter gevonden wordt en hoger in Google Mijn Bedrijf scoort. Daarnaast maken wij uw toegevoegde waarde meer zichtbaar, zodat u zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Hoger in Google Mijn Bedrijf
Hoger in Google Maps
02

Google Virtuele Tour

De afgelopen jaren is het belang van online marketing sterk toegenomen en investeren steeds meer bedrijven in het maken van een virtuele tour. Nu steeds meer bedrijven dit bieden verwachten uw klanten ook een compleet beeld van u te vinden op het internet. Een virtuele tour helpt u beter scoren in de Google ranking en geeft uw klanten een sfeerimpressie van u bedrijf. Het is een uitgelezen kans om te laten zien waar u als bedrijf voor staat.

Onze gecertificeerde Google Trusted Street View Fotografen nemen het complete productieproces voor u uit handen. Van opname, nabewerking tot plaatsing op de Google Server.

Hoger in Google
03

Review Campagne

Door reviews te verzamelen via Google Mijn Bedrijf geeft u Google een extra stukje context om te bepalen wat u doet, wie u bent en wat bestaande klanten van u vinden. Potentiële klanten hechten hier waarde aan en Google doet dit dus ook. Daarbij vertrouwt Google geen enkel medium zoveel als haar eigen medium. Reviews die direct vanuit het Google bedrijfsaccount worden gegenereerd zullen dan ook zwaarder mee worden gewogen en duidelijker in beeld komen. Met onze review campagne verzamelt u gemakkelijk goede reviews.

Hoger scoren in Google Maps
Hoger in Google Mijn Bedrijf

04

Contentproductie

Professionele content wordt steeds belangrijker om uw identiteit en boodschap over te brengen in online omgevingen. Wij geloven dat content voor meer conversie moet zorgen als u het op de juiste manier inzet. Laat ons uw bedrijf, en met name wat uw onderneming bijzonder maakt, op een professionele manier in beeld brengen. Deze beelden gebruiken wij om uw Google Bedrijfspagina compleet te maken zodat u hoger in Google scoort en een uitgebreidere impressie geeft van uw bedrijfsidentiteit. Tegelijkertijd kunt u dit extra beeldmateriaal gebruiken voor andere advertentiecampagnes.

Hoger in Google

Hoger in Google Mijn Bedrijf Scoren?

Plan een afspraak met onze campagnemanager.