Brand Nova » Google Mijn Bedrijf » De 4 voordelen van een Virtuele tour op Google

De 4 voordelen van een Virtuele tour op Google

In dit artikel behandelen we de 4 voordelen van een Virtuele tour op Google.

Brand Nova

Datum: 6 apr, 2020

Wat is een virtuele tour

We kennen natuurlijk allemaal Google Street View. Sinds de komst van deze Google functie raakt menigeen niet meer  verdwaalt in een nieuwe omgeving. Voor bedrijven bestaat de optie om potentiële klant naast de buitenkant van uw pand, ook de binnenkant te tonen. Dit kan doormiddel van een virtuele tour van de binnenkant van uw pand.  De virtuele tour is een 360 graden panorama weergave van uw pad. Vaak wordt de 360 graden weergave aangeduid als Google Business View. In dit artikel zetten de 4 voordelen van Google business view op een rijtje.

Bekijk de video om te zien hoe de opnames verlopen

Je komt betrouwbaarder over

Mensen checken graag van tevoren of een restaurent/hotel/bedrijf aan al hun wensen voldoet. Een virtuele tour geeft een betrouwbaar en accuraat beeld van alles wat uw bedrijf te bieden heeft aan een klant. Natuurlijk beschrijft u nog steeds uw diensten op de website. Maar een visuele sfeerimpressie zegt meer dan 1000 woorden.

Het zorgt voor interactiviteit

Interactiviteit boeit, voor dezelfde reden dat het toch stiekem wel leuk is om je eigen huis op te zoeken op Google streetview, is de virtual tour in Google een voordeel voor elk bedrijf. Als er een mogelijkheid is om ergens rond te kijken zonder de bank te verlaten (bekende plekken, plekken waar je wel naar toe zou willen etc.) dan doen mensen dat graag. Interactie heeft daarnaast vaak als effect dat de geboden informatie beter onthouden wordt. In het geval van de Google Business View betekent dit dat de sfeerimpressie, de getoonde gerechten/producten/aanbiedingen beter blijven hangen bij een potentiële klant wat indirect leidt tot meer conversie.

virtuele tour

Je komt hoger in Google Mijn Bedrijf

Met een virtuele tour verbetert u de vindbaarheid van uw bedrijf en het wordt gelinkt aan alle ‘call to actions’ die u al in uw bedrijfsaccount hebt verwerkt: het telefoonnummer voor bestellingen/reserveringen; de website; speciale aanbiedingen; een post met een vacature etc. De Google Business View trekt dus de aandacht naar de diensten en/of producten die u wilt verkopen.

U heeft slechts eenmalige kosten

Misschien wel het fijnste om te lezen als bedrijf. U betaalt slechts eenmalig productiekosten voor een virtuele tour. Daarna komt de Google virtual tour online en wordt het uw eigendom. Deze content kunt u inzetten op elk kanaal dat u wilt en voor zo lang als u zelf wilt. Een groot voordeel! Tenzij u om de maand het interieur verandert.

De Virtuele tour in Google laten uitvoeren door Brand Nova

Onze gecertificeerde Google Trusted Street View Fotografen kunnen het complete productieproces voor u uit handen nemen. Van opname, nabewerking tot plaatsing op de Google Server. Dus wilt u graag een virtuele tour op Google plaatsen? Dan bent u bij Brand Nova aan het juiste adres. Bekijk ons pakket:

> Hoger in Google Maps