Brand Nova » Google Mijn Bedrijf » Werken met een Google Trusted Fotograaf?

Werken met een Google Trusted Fotograaf

In dit artikel lichten we toe wat een Google Trusted fotograaf is en welke vereisten gesteld worden om deelnemer te worden van het Google-programma.

Brand Nova

Datum: 7 apr, 2020

Wat is een Google gecertificeerd fotograaf

Een Google gecertificeerd fotograaf heeft een speciale status opgebouwd als professional binnen het Trusted-programma van Google. Om toegang te krijgen tot dit programma dient een fotograaf te voldoen aan de Google-richtlijnen. Met behulp deze verschillende richtlijnen wil Google waarborgen dat de aangeleverde foto’s voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Hierbij gaat het om eisen zoals:

  • Afbeeldingskwaliteit
  • Connectiviteit (of de 360 graden panorama foto’s goed aansluiten op elkaar)
  • Geschiktheid (de foto’s mogen bijvoorbeeld niet haatdragend zijn)

Wat mag de fotograaf doen

De fotograaf mag als gecertificeerd deelnemer van het Google-programma de Trusted-badge gebruiken op de website, bedrijfskleding, reclamedrukwerk en in presentaties. Deze badge mag alleen gebruikt worden in combinatie met de eigen bedrijfsnaam. De professionele fotograaf mag 360 graden panorama foto’s aanbieden als bedrijfservice.

Google Trusted Fotograaf

Wat mag de fotograaf niet doen

Fotograven die deelnemen aan het Trusted-programma mogen zich niet voordoen alsof ze in dienst zijn bij Google. De fotograaf dient zichzelf naar waarheid voor te stellen en moet nadrukkelijk aangeven dat Google als uitgever slechts een beperkte rol heeft.

Daarnaast mag de fotograaf geen belangenconflict hebben door beoordelingen of reviews achter te laten als Local Guide. Google ziet het als onwenselijk dat professionele services (de productie van de foto’s en virtuele tour) samengevoegd worden met niet-professionele services (beoordelingen en reviews als Local Guide).

Een Google gecertificeerd fotograaf inhuren van Brand Nova

Onze gecertificeerde Google Street View Fotografen kunnen het complete productieproces voor u uit handen nemen. Van opname, nabewerking tot plaatsing op de Google Server. Dus wilt u graag een virtuele tour op Google plaatsen? Dan bent u bij Brand Nova aan het juiste adres. Bekijk ons pakket:

> Hoger in Google Maps