Van elke euro twee maken

Wij hebben slechts één doel: bedrijven helpen om de maximale potentie uit hun onderneming te halen. Dit doen wij door te ondersteunen op het gebied van online marketing, sales en het verbeteren van organisaties.

Laat mij direct alle mogelijkheden weten »

Eenmalige diensten

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf Optimalisatie

Heb je een winkel of onderneming en wil je lokaal meer gratis omzet genereren? Kies dan voor Google Mijn Bedrijf optimalisatie en krijg voor een zeer voordelige eenmalige prijs een professionele (verbeterde) vermelding in Google.

Reviewcampagne

Wil je meer positieve Google reviews ontvangen? Potentiële klanten hechten hier namelijk veel waarde aan bij hun besluitvorming. Negatieve reviews krijg je helaas makkelijker dan positieve reviews. Met ons reviewpakket verzamel je gemakkelijk goede reviews.

Potitionerings-
advies

In een 1-op-1-gesprek kijken we eerst samen naar de fundering van jouw bedrijf voordat we verder gaan met het bouwen van een huis. Veel marketing partijen beginnen namelijk vaak gelijk met adverteren. Wij geloven daarentegen dat we eerst helder moeten hebben wie je klanten zijn en waarom ze voor jou kiezen.

Even wat meer over Brand Nova…

Wij hebben slechts één doel: bedrijven helpen om de maximale potentie uit hun onderneming te halen. Dit doen wij door te ondersteunen op het gebied van online marketing, sales en het verbeteren van organisaties.

Wij bieden eenmalige producten maar daarnaast ook maandelijks flexibele diensten aan. Wij werken nooit met langlopende contracten. Wij vinden dat dit niet nodig is wanneer je goed werk levert. De eenmalige diensten die we aanbieden zijn het fundament van jouw online marketing machine. 

Wil je komend jaar groeien? Dan zijn onze flexibele diensten ideaal voor jou. Bij ons kun je per maand bepalen of je verder wilt gaan of niet.  We hebben ervaring binnen veel sectoren en kennen daarom altijd wel een succesformule voor jouw online succes. Kunnen we jou niet verder helpen? Dan zijn wij hier gewoon eerlijk in.

Groei & doelstellingen centraal

Bij Brand Nova staat transparantie in combinatie met resultaat centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij als bedrijf écht gaat groeien, en we samen als een team als partner samenwerken. 

Laten we eens bellen!

Kom vrijblijvend in contact met een van onze online marketing experts en ontvang een gratis & vrijblijvend advies.